FISCA 2024 

21 - 30 IUNIE 2024, Jupiter

   Is Chess Time!

Festivalul Internațional de Șah - FISCA 2023

Stimați iubitori ai șahului,

Suntem foarte încântați să vă anunțăm organizarea Festivalului Internațional de Sah - FISCA 2023, care va avea loc în perioada 16 - 25 iunie în stațiunile Jupiter/Cap Aurora de la Marea Neagră. Acest eveniment va fi unul dintre cele mai importante festivaluri de șah organizate în România, cu 11 turnee organizate, pentru toate categoriile de vârstă și nivel de joc.

Festivalul FISCA 2023 va oferi oportunitatea jucătorilor de șah să se întâlnească și să se confrunte cu jucători din întreaga lume într-un mediu competitiv și distractiv. Festivalul va include turnee pentru toate categoriile de vârstă, de la PITICOT, turneu pentru copii sub 6 ani, până la turnee închise pentru normă de IM și GM. De asemenea, în cadrul festivalului, jucătorii de șah vor avea oportunitatea să participe la turnee de seară, inclusiv blitz, sah rapid și Tandem, care vor aduce un plus de distracție și de competiție.

Locația festivalului în stațiunile Jupiter/Cap Aurora oferă oportunități excelente de distracție și relaxare pentru întreaga familie. Cei care nu joacă șah se pot bucura de plajă și de activități de agrement, în timp ce jucătorii de șah se pot bucura de turneele organizate într-un mediu natural plăcut și liniștit.

Festivalul FISCA 2023 va fi un eveniment extraordinar pentru comunitatea de șah din România și din întreaga lume. Vă încurajăm să vă înscrieți la turneele festivalului și să vă bucurați de o săptămână de competiție și distracție într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul românesc.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Festivalul Internațional de Sah - FISCA 2023!

Echipa FISCA