Loading

Sah All Inclusive

A fi sau a nu fi all-inclusive? FISCA propune în 2019 un concept mult îndrăgit de către familii și duce experiența competițiilor șahiste la un nivel superior.

E vară și mergem cu familia în concediul mult așteptat. Nimerim o săptămână cu temperatură bună, cer senin, iar starea de spirit este în consens cu vremea de afară. Ne-am ales o cazare decentă la trei stele cu mic dejun inclus și ne-am făcut un plan foarte bine documentat, ca să atacăm prânzul și cina din poziții diferite.

Dimineața ne-o petrecem pe șezlong și nu putem să rezistăm rugăminților lansate de prichindei. Trebuie să le oferim o înghețată în prima oră de plajă, după care un suc ca să se răcorească la ieșirea din mare. Dar parcă și noi am vrea o bere, că doar e „căldură mare, monșer”, iar soția își dorește un frappe.

Ajungem cu greu la masa de prânz, unde ospătarul se mișcă în reluare, iar bucătăria scoate greu preparatele, pentru că, nu-i așa, sala de mese geme de oameni.

Reușim cu greu să ne satisfacem foamea și nu părăsim masa până nu-i lăsăm ospătarului un bacșiș. Doar s-a străduit omul și a fost chiar simpatic pe alocuri, cum încerca el să dreagă o situație nefavorabilă de oriunde ai fi privit-o.

Hai să multiplicăm situația asta de nouă ori și ne iese un concediu puțin altfel față de cum ni l-am imaginat.

Noi, la FISCA, ne gândim în primul rând la voi cei care ne stați alături de 23 de ani și reușim de fiecare dată să îmbunătățim aspectele unde ne-ați semnalat sincope.

În 2019 vom oferi oaspeților noștri experiența all-inclusive care să le permită conturarea unui buget previzibil pentru toată perioada sejurului.

Indiferent cât mănânci, bei, sau consumi între mesele principale, în incinta facilităților Hotelurilor Delta și California, există un preț fix pentru toate serviciile de cazare și masă folosite.

Spre exemplu, o familie formată din doi adulți și un copil alocă un buget zilnic de 350 lei pentru cazare, mese principale, gustări și bauturi în sistem all-inclusiv

În afara acestui sistem, dacă ne gândim la condițiile în care camera dublă cu mic dejun pleacă de la 180 lei, raportându-ne la prețul lui 2018 la FISCA și adăugăm 120 lei, prețul unui prânz modic cu trei băuturi și bacșiș, ne mai rămân vreo 50 lei pentru o cină și gustări, ca să nu mai menționez binemeritatele băuturi într-o zi de vară.

Evident că sistemul all-inclusive este mult mai rentabil!

Bugetele depind acum de dimensiunea familiei și le puteți verifica pentru a a avea o imagine completă sejurului ales.

Vă așteptăm să ne fiți oaspeți și să vă bucurați de experiența FISCA all-inclusiv la ediția 2019!

Distribuie
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter