Loading

Unora le place … Sahul 960

Ultimul eveniment special din cadrul FISCA s-a bucurat de cea mai largă participare, adunând la start 66 de jucători de diferite vârste.

Turneul de Şah 960 era programat să înceapă la ora 20:00, dar în buna tradiţie 🙂 a evenimentelor cu participare numeroasă ceasurile de control au fost pornite puţin după ora 20:30, iar la ora 23:30 se încheiau ultimel confruntări.

În runda 4 am pierdut pe drum un participant, când micuţul Andrei Raţă a căzut la datorie răpus de oboseală 🙂 fiind retras din concurs de mama sa.

Dintre cei 65 de jucători rămaşi Alexandru David (2194) s-a desprins în câştigător net cu 8 puncte din 9 posibile, confirmând prestaţiile excelente de la Şah Tematic şi Şah Tandem.

Podiumul a fost completat de Robert Năstase (2178) şi Ovidiu Stancu (2075) cu câte 7 puncte.

Dacă ar trebui să caracterizez succint ce s-a întâmplat în Sala de joc a Hotelului Delta aş spune aşa: PASIUNE PENTRU ŞAH ÎN CEA MAI PURĂ FORMĂ.

Să joci şah până aproape de miezul nopţii, după o rundă de şah clasic obositoare şi înaintea unei ultime runde încărcate de tensiune … Asta este o atitudine care merită respectul nostru, al celor care suntem implicaţi în fenomenul şahist.

Toţi cei care au participat sunt câştigători morali, dar la festivitatea de premiere de la Teatrul de Vară din Jupiter, începând cu ora 21:00, vom recompensa doar 12 dintre concurenţi.

Poziţiile jucate în concurs.

Galerie foto pe Facebook.

Clasamentul final.

Distribuie
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter