Loading

Ghici cine castiga trofee la FISCA

Pe nesimţite am ajuns înaintea rundelor decisive la FISCA. În toate secţiunile Festivalului avem semne de întrebare cu privire la câştigători, astfel încât această ultimă zi se anunţă a fi extrem de tensionată.

În Turneul A avem patru jucători cu 6,5 puncte în spatele lui Radu Dobre, liderul cu punctaj maxim, iar ultimele locuri pe podium vor fi nevoite să-şi aştepte ocupanţii până la încheierea ultimelor partide.

Secţiunea juniorilor de 10 ani are o finală cel puţin interesantă la prima masă, unde liderul Cristi Coca îşi simte atacată poziţia de către Ioana Oţetea. Această partidă poate produce un câştigător puţin scontat, deoarece se întâmplă rar ca o fată să câştige o competiţie la care participă şi băieţi.

Alexandru Banzea (2052) a reuşit să producă suspans în turneul cadeţilor prin înfrângerea din runda 8, iar în acest moment avem trei jucători cu acelaşi număr de puncte, luptându-se direct pentru primul loc.

Turneul Open propune trei dueluri aprinse la primele mese. Marius Manolache conduce concursul cu 7 puncte, fiind urmat de Vladislav Nevednichy şi Dan Văsieşiu cu câte 6,5 puncte.

Masa 3 găzduieşte confruntarea dintre Vadim Chircu, surpinzătorul câştigător din 2013, şi Tiberiu Georgescu, ocupantul locului secund la aceeaşi ediţie, iar Tibi are de luat o revanşă.

O să avem o zi încinsă la mese.

Arhiva unor partide din Turneul D.

Rezultate din Turneul A.

Rezultate din Turneul B.

Rezultate din Turneul C.

Rezultate din Turneul D.

Distribuie
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter