Loading

Suspans pana in ultima runda

Cu două runde înainte de încheierea întrecerilor, lupta pentru primele locuri râmâne ascuţită în toate turneele, astfel încât se anunţă dueluri pasionante pe turnantă.

În Turneul D, favoritul principal Vladislav Nevednichy (2553) a dublat piesele albe reuşind să obţină 1,5 puncte din 2 posibile, după ce în ultima rundă a zilei l-a depăşit pe Dr. Dan Văsieşiu (2395) într-un final cu nebuni de culori diferite.

În urma acestei serii Vladik, împreună cu Marius Manolache (2480) împart şefia Open-ului cu 6 puncte din 7 posibile, având în urmă un grup compact de patru jucători cu 5,5 puncte.

Alexandru Banzea (2052) este foarte aproape de a-şi adjudeca trofeul acordat primului loc în Turneul C după ce nu a lăsat concurenţilor niciun punct în primele şapte runde, şi a dovedit un joc solid pentru nivelul actual al întrecerii. Practic, sportivul legitimat la Apa Nova are nevoie de o singură jumătate de punct din ultimele două partide pentru a fi sigur de câştigarea competiţiei la grupa cadeţilor.

Grupa juniorilor de 10 ani este o afacere în cinci, la care ia parte şi o junioară Ioana Oţetea (1361) cu şanse reale la câştigarea trofeului în faţa unei pleiade de jucători extrem de agresivi.

Turneul ştrumfilor care nu au depăşit vârsta de 8 ani are un lider autoritar în Radu Dobre de la Clubul Central, care cu 7 puncte, maximum posibile, şi cu o atitudine pozitivă în joc are mici şanse de a mai scăpa în ultimele runde trofeul.

Aici puteţi consulta arhiva câtorva partide din Turneul D.

Rezultate Turneul A.

Rezultate Turneul B.

Rezultate Turneul C.

Rezultate Turneul D.

Distribuie
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter